• Volg ons 
  • Op maat gemaakte meubelen
  • Meubels restaureren
  • Handgemaakte keukens
  • Antiek & modern
banner.png

Op zoek naar op maat gemaakte meubels?

Bel: 06 300 786 76 Neem contact op


Over ons

Al jarenlang is meubelmaker Dirk van Dusseldorp dé specialist in zijn vak. Hij is kleinschalig in Heukelum begonnen met het maken van meubels. In het creëren van een uniek meubelstuk, daar vond hij echt zijn voldoening in!


Restaurateur

Na een aantal jaren is hij zich ook gaan specialiseren in het restaurateurs vak: een vak dat precisie vereist. 

Dirk restaureert meubels die bijvoorbeeld een scheur, kras, kring bevatten of waarbij brand- en waterschade aanwezig is, maar behandeld ook keukens met losgelaten folie.


Bent u op zoek naar een ervaren meubelmaker en restaurateur die uw perfecte kast of keuken kan maken? Dirk kan dat. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.Antieke & moderne meubelen

Meubelen zijn er in diverse stijlen en materialen. Misschien bent u opzoek naar een robuuste eetkamertafel met een geborsteld eiken blad, een klassieke kersenhouten kast of een hoogglans gespoten design keuken. De stijlen en mogelijkheden zijn dus eindeloos. Dirk van Dusseldorp kan elke stijl voor u realiseren. Bekijk de projecten om te zien wat Dirk voor u kan maken. 


Advies

U heeft het idee van een bepaald meubel in uw hoofd, maar u heeft deze nog steeds niet kunnen vinden op de meubelboulevards of internet? Dan is uw eigen meubel laten maken de oplossing. Bij Dirk van Dusseldorp meubelmaker & restaurateur Heukelum kan elk meubel gerealiseerd worden. Dirk denkt met u mee en zorgt ervoor dat uw droombeeld van dat meubel werkelijkheid wordt.


HMC vakschool Rotterdam

Dirk Junior studeert aan het HMC meubel vakschool in Rotterdam. Hier volgt hij de opleiding: Innovatief Meubelmaker/ Interieurbouwer BOL niveau 4. Als innovatief meubelmaker/interieurbouwer niveau 4 doet hij ervaring op bij uiteenlopende bedrijven in de meubelindustrie of (scheeps)interieurbouw. Hier is hij verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en het hele proces van ontwerpen, construeren, voorbereiden en maken van meubelen en betimmeringen.  Tijdens deze opleiding leert hij alles over het fijn bewerken van hout, plaatmateriaal, kunststof en andere moderne materialen, het hanteren van (hand)gereedschappen en machines en het ontwerpen, voorbereiden en maken van constructies en producten.  


Dirk Junior is al deeltijd bezig met het maken van meubels. Meer weten?


Wilt u meer weten over op maat gemaakte meubelen, 

neem dan contact met ons op en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn.


Lees meer

Onze specialiteiten

Op maat maken van keukens, tafels, kasten en interieurs 

Nieuw ontwerpen of bijmaken van meubels in uw stijl.
Aanpassen van meubels (denk aan kleiner, lager of compacter maken).
Restaureren, schades repareren, zoals: krassen, deuken, kringen brandschade en waterschade.

 Restylen van meubels

“Op zoek naar een uniek meubel voor uw interieur?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.”

Contactgegevens > Achterweg 2, 4161 BC Heukelum     |    06  300 78 676     |    info@dirkvandusseldorp.nl