• Volg ons 
  • Op maat gemaakte meubelen
  • Meubels restaureren
  • Handgemaakte keukens
  • Antiek & modern
banner.png

Op zoek naar op maat gemaakte meubels?

Bel: 06 300 786 76 Neem contact op


Op maat gemaakte keukens

Wordt u ook zo enthousiast van al die prachtige plaatjes van op maat gemaakte keukens op Instagram en Pinterest. Dit zijn vaak geen keukens die je in de standaard keukenwinkel kunt vinden. Het zijn handgemaakte en op maat gemaakte keukens precies in de stijl en naar wensen van u als opdrachtgever.

De keukens kunnen we in alle mogelijke stijlen uitvoeren, van hoogglans, tot prachtige eikenhouten details in Japandi-stijl. Maar ook de oud-Engelse stijl met mooie klassieke elementen zijn mogelijk.

Met 30 jaar ervaring leveren wij altijd topkwaliteit en zorgen altijd voor een passende oplossing. Wij hebben al tientallen op maat gemaakte keukens gemaakt in de afgelopen jaren.

Wij werken met de beste materialen, waaronder de scharnieren en ladengeleiders van Blum. Dit Oostenrijkse topmerk zorgt voor de perfecte beleving met soft-close of elektrische openers en sluiters.

Wij maken onze keukenkasten met hoogwaardige plaatmaterialen van EGGER, deze kunt u in iedere gewenste kleur, structuur en materiaalreproductie kiezen.


Plaatje gezien? Wij maken hem voor je op maat.

Wij ontwerpen, realiseren en plaatsen uw droomkeuken. Zorg dat u bij een eerste kennismaking ook een aantal plaatjes hebt klaarliggen. Op basis van deze plaatjes kunnen wij in principe alle ontwerpen maken en uw droomkeuken samenstellen.

Complete ontzorging, daar zorgen wij voor!


Wat kost een op maat gemaakte keuken gemiddeld?

De kosten van een op maat gemaakte keuken zijn heel divers. Het hangt samen met materiaalkeuzes, de wijze van afwerking en ook het keukenblad is een zwaarwegende component. Gemiddeld genomen kun je stellen dat een maatkeuken vanaf €12.500,- dit is exclusief apparatuur en exclusief keukenbladen van ander materiaal dan hout.


Leveren jullie apparatuur en keukenbladen?

Wij leveren geen apparatuur maar werken samen met een lokale partij. Hier zoekt u de apparatuur uit en wij zorgen in afstemming dat de apparatuur geplaatst en geïnstalleerd wordt.

Wij maken zelf alleen robuuste houten keukenbladen. Voor natuursteen en composiet hebben wij een samenwerking met een lokale specialist.


Waarom maken jullie de keukenkasten zelf?

Wij kunnen alleen kwaliteit garanderen als we iets zelf gemaakt hebben.

Uw keuken is uniek, er is geen tweede, wij maken deze naar uw wens. Het maakt dus niet uit hoe breed, smal, hoog of laag u de keuken wilt hebben. Bij ons zijn vaste maten alleen die van de (inbouw)apparatuur. We bezuinigen niet op kwaliteit, een daarom is het belangrijk om een passende materiaalkeuze te maken.


Welke soorten keukendeuren leveren jullie?

Wij leveren keukendeuren van EGGER plaatmateriaal , rondom met 2mm ABS beband in stijl.

Ook leveren wij Edelgefineerde deuren met massief houten 2mm bebanding. Afgewerkt met Monocoat in kleur.

Massief houten deuren in iedere gewenste afwerking, verlijming (brede of smalle planken), strakke uitvoeringen of klassieke paneeldeuren.


Voor iedere lijmverbinding passen wij de Festool Domino toe, dit doen wij om de werking van het hout tegen te gaan en een rechte deur te houden.


Wat kost het plaatsen van een keuken?

De prijs van de montage is afhankelijk van de werkzaamheden, een "simpele" keuken kan snel worden geplaatst.

Een "uitgebreide" keuken met bijvoorbeeld een L-vorm of U-vorm met hangende kasten en speciale betimmeringen heeft meer aandacht en tijd nodig om af te werken.


Over het algemeen kunnen de kosten van de montage tussen de € 800,- en € 3.000,- bedragen.


In welk gebied werken wij?

Wij ontwerpen en bouwen keukens in heel Nederland


Stappenplan voor een op maat gemaakte keuken

1. We beginnen met een oriëntatie gesprek bij u thuis of bij ons in de werkplaats, we spreken samen de gewenste stijl door, de eerste materiaalkeuzes,

2. Wij maken een eerste offerte voor de op maat gemaakte keuken,

3. We voeren een tweede gesprek om het ontwerp en de offerte door te nemen en waar nodig verder te optimaliseren,

4. U gaat naar onze partners toe voor het uitzoeken van de juiste apparatuur en de juiste bladen

5. Wij komen bij u langs om de laatste vragen en opmerkingen door te nemen, en presenteren de laatste plattegrond en tekening.

6. Na akkoord komen we de keuken exact inmeten,

7. Wij gaan de keuken in onze werkplaats produceren,

8. In overleg komen we uw oude keuken afbreken en afvoeren,

9. De keuken wordt geplaatst en perfect afgewerkt.


Aanpassing & renovatie aan uw huidige keuken

U bent niet toe aan een nieuwe keuken, maar u wilt andere of nieuwe keukendeuren, u wilt nieuwe lades, een andere kleur, u wilt lades in plaats van deuren of andersom. De scharnieren of geleiders zijn aan vervanging toe. Andere grepen en knoppen. Komt het u bekend voor? Het kan allemaal, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Een keukenrenovatie kan al vanaf €2.000,- incl. btw


Meer foto's zien? Kijk bij onze projecten.


Neem contact op

“Op zoek naar een uniek meubel voor uw interieur?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.”

Contactgegevens > Achterweg 2, 4161 BC Heukelum     |    06  300 78 676     |    info@dirkvandusseldorp.nl